Serena Williams, coşmarul Şarapovei. În finala de la Brisbane se întâlnesc primele două clasate din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams. FOTO: Reuters
Serena Williams. FOTO: Reuters

Două dintre cele mai mari nume ale tenisului feminin la ora actuală, Serena Williams şi Maria Şarapova, au reeditat un duel important, în semifinale, la Brisbane. Americanca s-a dovedit, încă o dată, prea tare pentru rusoaică, şi a tranşat meciul în două seturi.

Cu 14-2 la general, în întâlnirile directe, din care ultimele 13 meciuri au fost victorii consecutive, Serena Williams (locul 1 WTA) şi-a mai adăugat un succes în faţa rusoaicei Şarapova (locul 4 WTA). 

Unul bifat astăzi, semifinalele turneului de la Brisbane, dotat cu premii în valoare de 1 milion de dolari. 

După un prim set tranşat relativ uşor de amercancă, scor 6-2, în cel de-al doilea s-a ajuns la tie-break, unde Serena s-a impus cu 9-7, la capătul unei partide care a durat oră şi 46 de minute de joc. 

În cealaltă semifinală de la Brisbane, a doua favorită, Victoria Azarenka (locul 2 mondial) s-a impus în faţa sârboaicei Jelena Jankovic, în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 6-4, după două ore şi şapte minute de jpc. 

Nici “Vika” nu are un palmares prea bun în faţa Serenei, care conduce cu 13-3 la întâlnirile directe. Ultima a fost anul trecut, în finala de la US Open, tranşată de americancă. 

Finala de la Brisbane, la feminin, se dispută sâmbătă, de la ora 11.00. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite