Serena ţine lumea tenisului cu sufletul la gură: cele trei variante care au inundat internetul în privinţa fostului lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Dacă o fostă campioană, Marion Bartoli, revine, în schimb, deţinătoarea trofeului de la Australian Open, Serena Williams (36 de ani), menţine suspansul în privinţa datei la care o vom vedea, din nou, cu racheta în mână.

Americanca şi-a reluat pregătirile în luna noiembrie, la două luni după ce a născut-o pe Alexis Olympia. 

Planul anunţat a fost ca fostul lider WTA să fie gata din punct de vedere fizic pentru Australian Open 2018 (15-29 ianuarie), la patru luni de la naştere. Primele veşti în privinţa Serenei au fost impresionante, ea muncind din greu la sală şi pe teren. Totuşi, antrenorul Patrick Mouratoglou a insistat că Williams nu-şi va grăbi revenirea în circuit, dacă nu va fi sută la sută pregătită. Acum, Ben Rothenberg, cunoscutul jurnalist de la „New York Times“, a descoperit un amănunt care pune sub semnul întrebării prezenţa Serenei la Melbourne.

Potrivit lui Rothenberg, campioana de la Australian Open e pe lista celor care vor susţine un discurs la o conferinţă la Florida, programată pentru 21-24 ianuarie, adică exact atunci când Australian Open e în desfăşurare! De aici au pornit tot felul de speculaţii.

Unii au susţinut că Serena nu va juca la primul Grand Slam al anului, însă amână să facă anunţul oficial, deoarece are o înţelegere cu organizatorii competiţiei şi cu sponsorii. O eventuală absenţă a americancei ar diminua interesul publicului pentru turneul feminin.

O altă variantă, ce-i drept puţin probabilă, e că Serena a promis că va vorbi la Florida, întrucât crede că va fi eliminată la Australian Open în primele tururi şi, drept urmare, nu va fi la Melbourne în perioada 21-24 ianuarie.

În fine, unii spun că Williams poate juca şi în primul Grand Slam al anului şi să vorbească şi la Florida, însă printr-o teleconferinţă. Până la lămurirea situaţiei, fostul lider WTA a mai postat câteva fotografii de la antrenamentele ei, semn că e cu gândul la tenis. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite