Selecţionerul Argentinei, îngrijorat de amicalul cu România. Delegaţia sud-americană a sosit în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de meciul amical pe care Argentina îl va susţine cu România, pe Arena Naţională, selecţionerul oaspeţilor se arată precaut în pronosticuri. Delegaţia sud-americană a sosit în Bucureşti luni dimineaţă. Partida se va juca miercuri, începând cu ora 21.00 şi va fi tranmis de ProTV.

„Să vedem în ce condiţii vom fi, pentru că băieţii au jucat în weekend, iar România e tocmai în partea de Est a Europei, aproape de Asia. E un drum foarte lung. Pozitiv ar fi să jucăm şi să nu avem parte de accidentări“, a declarat selecţionerul echipei de fotbal a Argentinei înainte de îmbarcarea în avionul spre ţara noastră.

Lista jucătorilor convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciul de miercuri a stârnit nemulţumiri în rândul celor de la Steaua, din cauza absenţei lui Iasmin Latovlevici din preferinţele selecţionerului. În acest context, tehnicianul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că fundaşul ar trebui să fie un jucător de bază la naţionala României, neînţelegând de ce nu intră în calculele lui Piţurcă.


Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Messi a înscris spectaculos înainte de venirea la Bucureşti, Barcelona a învins Almería şi s-a apropiat la un punct de liderul Real

Biletele pentru amicalul România - Argentina sunt disponibile începând de marţi, la Arena Naţională

Lotul Argentinei pentru amicalul cu România. Vin în Bucureşti Messi, Higuaín, Agüero şi Di María

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite