Se retrage Lewis Hamilton? Ce spune fostul şef al Formulei 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Bernie Ecclestone, fostul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, crede că britanicul se va retrage din "Marele Circ", după ce a pierdut titlul cu neşansă în acest sezon.

"Am vorbit cu tatăl lui Lewis, cu Anthony Hamilton, şi mi-am dat seama că nu voia să vorbească despre fiul său, aşa că am discutat despre afaceri... Cred că Lewis se retrage, că nu va mai concura anul viitor. Dezamăgirea sa la Abu Dabi a fost prea mare şi îl înţeleg. Acum l-a egalat pe Michael Schumacher la şapte tiluri şi este momentul perfect ca să-şi îndeplinească visul şi să devine un afacerit în domeniul modei", a spus Ecclestone pentru publicaţia elveţiană Blick, preluată de news.ro.

Pilotul Red Bull Max Verstappen a câştigat ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. El a fost urmat de Lewis Hamilton, pe care l-a întrecut în ultimul tur, într-o nouă cursă controversată, cu haos în deciziile comisariilor FIA. Cursa s-a jucat în ultimele 5 tururi, din cauza unui accident suferit de Nicholas Latifi (Williams), care a necesitat intrarea pe pistă a safety car-ului. Înaintea accidentului, Hamilton conducea confortabil, cu peste 11 secunde avans faţă de Verstappen. Safety car-ul a ieşit de pe pistă şi s-a mai concurat doar un tur, suficient pentru olandez să-l întreacă pe pilotul britanic şi să-i "sufle" titlul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite