Se cere dizolvarea LPF! Forul lui Gino Iorgulescu, doar rol decorativ

0
0

Colonelul Florin Talpan a ieșit de la naftalină după ce mai mulți politicieni au declarat că FCSB, rivala CSA în privința continuatoarei vechiului club Steaua București, trebuie să joace în Ghencea. Juristul echipei Armatei a început să arunce cu acuzații în stânga și în dreapta, unele dintre ele juste.

Gino Iorgulescu conduce LPF după bunul plac. Foto Arhivă Adevărul
Gino Iorgulescu conduce LPF după bunul plac. Foto Arhivă Adevărul

Primul atac a venit la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), forul condus de Gino Iorgulescu, pe care-l consideră fără sens: „Eu nu înțeleg de ce nu se desființează Liga Profesionistă de Fotbal. Cu ce se ocupă ei? Cu acel contract cu televiziunile? Ce fac? Eu nu înțeleg Liga Profesionistă de Fotbal, pentru ce trebuie să fie ea acolo”, a spus Talpan, la ProSport Live.

A urmat Federația Română de Fotbal (FRF) și președintele acesteia, care păstoresc un sport fără viitor: „Burleanu nu răspunde la notificările alea pe care le-am trimis, pentru că el este stat în stat. Își permite să nu răspundă unei instituții publice, el pune monopol pe Federație și nu trebuie să răspundă Clubului Sportiv al Armatei. Poate i-o fi spus cineva: «Nu îl luați mă în considerare pe Talpan». Păi, dar eu pot să le dau lecții dacă vor.

Răzvan Burleanu, acuzat că sabotează Steaua

Cât timp domnul Burleanu nu vrea să răspundă… Văd că performanță cu echipa națională nu are, da? Păi, frate, măcar răspunde la cluburile astea care, vorba aceea, te țin în viață. Sabotează Steaua? Daaa.

Florin Talpan apără cu dinții Steaua Armatei. Foto Sportpictures
Florin Talpan apără cu dinții Steaua Armatei. Foto Sportpictures

Cât timp eu am informat că nu trebuie să mai apară pe toate site-urile acea greșeală că FCSB e continuatoarea… sau că deține Cupa Campionilor. Păi, oare de ce nu o face? De ce nu respectă deciziile instanței?”, a mai declarat Talpan.

Ironii după dezastrul FCSB din Conference League

Apoi, Florin Talpan a ironizat un jucător de la FCSB, Andrea Compagno, despre care a spus că nu știe pe ce lume e: „Pe toate posturile de televiziune văd unii jucători… chiar pe italianul pe care l-a adus domnul Becali, marele jucător… El spune că joacă la Steaua. Păi, cum să nu îi bată ăia cu 10-0 dacă ăla nu știe la ce echipă joacă?”, a încheiat juristul roș-albaștrilor.

În cursul acestei săptămâni, vârfurile din PSD Marcel Ciolacu și Mihai Tudose au declarat că vor face tot posibilul ca FCSB să joace în Ghencea, alături de CSA Steaua.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite