Marcel Ciolacu întoarce FCSB în Ghencea! Lovitură grea pentru Steaua armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu demisia lui Vasile Dîncu din funcția de ministru al Apărării Naționale, care s-a opus permanent ca FCSB să joace în Ghencea, echipa lui Gigi Becali trage speranțe că va reveni pe stadionul pe care Steaua a obținut atâtea succese. Mihai Tudose, omul care îl va înlocui cel mai probabil pe Dîncu, va face tot posibilul ca FCSB să evolueze pe noul stadion, fiind susținut și de șeful său, Marcel Ciolacu, care a declarat că ”E momentul ca FCSB să joace în Ghencea”.

Arena modernă din Ghencea, mărul discordiei dintre Steaua și FCSB. Foto Mediafax
Arena modernă din Ghencea, mărul discordiei dintre Steaua și FCSB. Foto Mediafax

Am fost întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere. Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu pentru ProSport.

”Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!”, a completat Ciolacu.

Marcel Ciolacu vrea ca Steaua și FCSB să joace în Ghencea. Captură TV
Marcel Ciolacu vrea ca Steaua și FCSB să joace în Ghencea. Captură TV

Șeful PSD spune că nu vrea să-I facă vreun favor lui Gigi Becali, de care s-a delimitat: ”Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite - să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență.

De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă. Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”.

Reprezentanții CSA Steaua, echipa din Liga a II-a, au făcut tot posibilul ca FCSB să nu ajungă să joace pe arena sa, refuzând chair și sume enorme de bani. O situație aberantă, căci acei bani ar fi intrat la bugetul statului! Cele două cluburi se luptă în instanță pentru numele și palmaresul vechiului club Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite