Schimb de replici între Becali și Ilie Dumitrescu: ”Ce, mă, trebuie să spun ce îți place ție?!”

0
Publicat:

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a intrat în direct la Digisport unde a avut o reacție nervoasă după greșelile de arbitraj care ar fi făcut ca echipa sa să nu poată învinge pe Rapid. Becali a avut și un schimb acid de replici cu Ilie Dumitrescu.

FOTO Sportpictures
FOTO Sportpictures

Gigi Becali a fost foarte nervos după partida pierdută la Rapid care o aduce din nou pe FCSB la o distanță de 5 puncte față de liderul Farul. Becali a intrat în direct la Digisport și a comentat analiza lui Marius Avram, care a spus că intrarea lui Onea ar fi de cartonaș portocaliu, nu de cartonaș roșu. 

”Cum adică e portocaliu? Vă rog frumos, domnul Avram, cum adică are genunchii îndoiți? Eu zic că e mai periculos decât ăla la Compagno, că acolo îi rupea puțin tendonul.

Aici, uită-te, îi rupe oasele! Nu mai zâmbiți, că nu e de zâmbit. Când Avram îi găsește circumstanțe... Păi, cum n-a intrat cu talpa? Cu talpa direct pe glezna lui Coman! Eu n-am certat pe nimeni, dar domnul Avram a spus că e portocaliu.”, a reacționat Becali la analiza lui Avram. 

Becali a fost nervos și pe Ilie Dumitrescu care i-a dat dreptate lui Marius Avram. Ilie Dumitrescu i-a dat o replică care l-a făcut pe patronul FCSB-ului să nu mai continue dialogul cu el. 

”Păi, ce, mă? Trebuie să spun ce îți place ție sau ce vrei tu să auzi?”, l-a întrebat Dumitrescu. 

”Hai, gata, lasă-mă că n-am chef de tine acum!”,i-a răspuns Becali supărat. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite