Scene incredibile la Dubai. Andrey Rublev, descalificat după un gest scandalos în semifinala cu Bublik VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrey Rublev, al doilea favorit al turneului de la Dubai, a fost descalificat din semifinala cu Alexander Bublik după ce ar fi înjurat în limba rusă în direcția unui arbitru de linie. Numărul 5 mondial s-a considerat nedreptățit de decizia arbitrului de linie. Bublik conducea în acel moment cu  6-7(4), 7-6(5), 6-5.

Rusul și kazahul au oferit un meci pe muchie de cuțit, în care și-au vărsat frustrarea de mai multe ori. Andrey Rublev a avut propriile dispute cu unul dintre arbitrii de linie încă din primul game al partidei. De partea cealaltă, Bublik a primit un code violation după ce și-a spulberat racheta, izbind-o de teren, pe începutul setului decisiv.

Mai târziu, nemulțumit de două decizii luate de arbitrul de linie, Andrey Rublev s-a apropiat amenințător de oficial și a țipat la el. Arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului, iar după câteva minute de dezbatere s-a luat decizia ca rusul să fie descalificat din turneu. Asta chiar dacă adversarul său a încercat să-i convingă pe oficiali să reia partida.

Andrey Rublev l-a înjurat pe unul dintre arbitrii partidei. Foto Getty images
Andrey Rublev l-a înjurat pe unul dintre arbitrii partidei. Foto Getty images

Conform presei internaționale, rusul i-ar fi strigat oficialului: "Nenorocitul dracului". Jucătorul a pierdut toate punctele câștigate săptămâna aceasta, dar și premiul în bani. El va fi și amendat de ATP. În schimb, kazahul îl va înfrunta în ultimul act pe învingătorul partidei Daniil Medvedev (4 ATP) - Ugo Humbert (18 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite