Scene incredibile în Bosnia-Portugalia: Ronaldo, atacat de un individ, „accidentat“ de forțele de ordine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în grupa noastră de calificare pentru Euro 2024 suspansul se menține, după cum Adevărul a explicat aici, în schimb, în seria imediat următoare, J adică, lucrurile stau cu totul altfel. Fiindcă aici, Portugalia a „ucis“, pur și simplu, lupta pentru locul 1. Când s-au scurs opt din cele zece etape, naționala pregătită de Roberto Martinez are următoarea linie de clasament: 8 meciuri, 8 victorii, 24 de puncte, golaveraj 32-2! Așadar, există doar miza locului 2, ultimul care duce la Euro 2024, și pentru care se bat Slovacia (16p), Luxemburg (11p) și Islanda (10p).

Cristiano Ronaldo a trecut prin multe în meciul cu Bosnia FOTO Profimedia
Cristiano Ronaldo a trecut prin multe în meciul cu Bosnia FOTO Profimedia

Revenind la Portugalia, această națională a mai făcut o demonstrație de forță, luni, la Zenica: 5-0 cu Bosnia! Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost în centrul atenției. Din mai multe motive! În primul rând, atacantul clubului Al-Nassr Riad a înscris primele două goluri ale partidei, în minutele 5 (din penalty) și 20.

Așadar, starul lusitan s-a cam distrat cu adversarii săi. Marile probleme le-a avut, în schimb, cu fanii din tribune! Pentru că, la un moment dat, un tip care a intrat pe teren s-a aruncat, pur și simplu, pe Ronaldo! Imediat, cei doi au fost înconjurați de forțele de ordine. Doar că, în meleul creat, vedeta oaspeților a fost călcat pe picioare. N-a fost însă ceva grav, iar Ronaldo a continuat partida. Mai departe, și un alt fan a pătruns pe gazon, însă, mult mai pașnic, s-a mulțumit să facă un selfie cu CR7.

VEZI CE A PĂȚIT CRISTIANO RONALDO ÎN MECIUL BOSNIA - PORTUGALIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite