Scenariu incredibil la meciul România - Albania: „Mi-a spus cineva că a fost blat. Iordănescu a luat-o pe arătură“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un fost mare fotbalist român avansează o ipoteză ireală legată de partida dintre România şi Albania: meciul ar fi fost aranjat la pariuri.

"Mi-a spus cineva că partida a fost blat. Dar refuz să cred aşa ceva, nu vreau să mă gîndesc la astfel de lucruri. Repet, aşa mi-a spus cineva. Că a fost blat pentru pariuri. Nu ştiu ce să mai spun. Altele cred că au fost problemele. Ideea este că nu ştim să jucăm fotbal. Asta este cel mai dureros", a spus Dănuţ Lupu pentru Fanatik.

Fostul internaţional român n-a avut milă de Iordănescu: "Despre selecţioner ce mai este de spus? Ce mare antrenor este Iordănescu? Ce a făcut el în toată cariera? A prins o «Generaţie de aur» şi atât. Nu are nici un merit. Peste tot pe unde a fost s-a făcut de râs. La Rapid, la greci, la noi… Cu cât înaintezi în vârstă o iei pe arătură. Dar el nu are nici o vină. A fost solicitat şi a acceptat să devină selecţioner. Pentru el nu este o tragedie acest insucces, pentru că s-a umplut de bani.

Trebuia să plece Iordănescu de la echipa naţională, nu staff-ul medical. Păi, medicul ştie ce se petrece cu jucătorii, nu antrenorul. Ceva s-a întîmplat acolo. Dacă Iordănescu nu accepta, doctorul Popescu nu pleca. Acolo este o atmosferă proastă, se vede cu ochiul liber". 

Lupu a criticat şi jocul echipei naţionale: "Cel mai îngrijorător este că am văzut jucători care nu puteau da pase de cinci metri. Asta este, într-adevăr, tragic. Nu puteau sta în picioare în faţa unor jucători albanezi slabi. Să terminăm cu prostiile cum că sunt mai buni ca noi! Adversarii nici nu ştiu să lovească mingea, nu au idee cum să stea în teren. Dar au o determinare fantastică, ieşită din comun, pe care la noi nu am văzut-o. Am observat un jucător de-al lor care a alergat încontinuu timp de şapte minute. Incredibil! Noi nu am arătat nimic. Ştim doar să distrugem, dar când trebuie să constuim suntem praf."

VIDEO Noul imn al naţionalei României, după eşecul de la Euro 2016

Tata Puiu, personaj de Caragiale: Toate prostiile spuse de el în ultimul mandat

ANALIZĂ Avem fotbalul pe care îl merităm dar nu recunoaştem asta!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite