Şarapova iese la atac după reducerea suspendării: „Acum vorbesc eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova FOTO AusOpen.com
Maria Şarapova FOTO AusOpen.com

Rusoaica Maria Şarapova trece în atac după decizia TAS de reducere a suspendării sale de la doi ani la un an şi jumătate.

Într-un articol din NY Times, Şarapova îşi îndreaptă acuzele spre ITF *Federaţia Internaţională de Tenis.

"I-am lăsat pe toţi să vorbească, să facă speculaţii şi să judece, dar ştiam că la sfârşitul zilei eu voi avea ultimul cuvânt. Acum vorbesc eu!", spune Maria Şarapova.

Şarapova susţine în cotinuare că nu ştia despre faptul că Meldonium a devenit o substanţă interzisă de la 1 ianuarie şi dă vina pe modul deficitar de comunicare către sportivi. "Cred că trebuia pus un semn mare de avertisment. Asta a reieşit şi din raportul TAS ".

"ITF a vrut să mă suspende patru ani, pedeapsa maximă. Am stat şi am ascultat două zile declaraţiile lui Stuart Miller, şeful AntiDoping de la ITF, şi nu-mi venea să cred că atât de mulţi jucători de tenis sunt în mâinile acestui om. Am fost şocată să văd cât de puţine cunoştinţe avea acest om faţă de Meldonium."

"Nu s-au gândit că e nevoie de un avertisment mai puternic pentru sportivii din Estul Europei? Sunt milioane de oameni care iau acest medicament, inclusiv bunicii mei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite