Şantajat ca pe vremea comunismului: cum l-a recuperat Dinamo pe Rotariu şi ce riscă acum trupa din „Ştefan cel Mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război în toată regula după ce soţia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan, l-a convins pe cel mai promiţător fotbalist al „câinilor“ să semneze un contract de reprezentare cu ea.

Cel mai promiţător fotbalist al lui Dinamo, aflat în atenţia celor de la Manchester United, Dorin Rotariu (18 ani) a rupt contractul cu fraţii Becali, imediat după ce aceştia au fost condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“. 

Puştiul a fost luat de mână de Anamaria Prodan, dus la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), unde a semnat un contract de reprezentare cu soţia antrenorului Stelei. Alegerea lui Rotariu i-a scos din sărite pe oficialii din „Ştefan cel Mare“.

Dinamo a cerut suspendarea Anamariei 

Imediat, preşedintele roş-albilor, Constantin Anghelache, a cerut anularea contractului semnat între Rotariu şi noul lui impresar, care e soţia antrenorului Stelei. „Nu se poate aşa ceva, eu ştiu că nu e legal. Conform regulamentelor UEFA, un jucător nu poate să fie sub contract cu o rudă de gradul I sau II a unei persoane de la alt club. Dinamo o să facă o contestaţie la comisii, să vedem dacă în România există asemenea agenţi, care au astfel de contracte şi să se anuleze, să nu fie operaţionale. Urmează să mai jucăm două partide, anul acesta, cu Steaua şi mi-e frică de lipsa de fair-play. Nu se face aşa într-o competiţie“, a reacţionat Anghelache.

„Reghe“ şi-a apărat soţia

Afirmaţiile conducătorului din „Ştefan cel Mare“ au fost taxate de soţul Anamariei Prodan, după partida CFR – Steaua. „Sunt din ce în ce mai mâhnit de anumiţi oameni, care n-au ce căuta în fotbal, pentru că sunt învechiţi, comunişti, şi care ies să comenteze despre Steaua. Mă refer aici la domnul Anghelache, căruia ar trebui să-i fie ruşine de ce a declarat“, a contraatacat Laurenţiu Reghecampf.

„Roti“ a cedat

Finalul acestui scandal-monstru? Ieri, la prânz, Dorin Rotariu a anunţat că va rupe contractul semnat cu Anamaria Prodan. 

„M-am grăbit atunci când am semnat acest contract şi sper ca doamna Anamaria să mă înţeleagă, mai ales ca eram şi puţin obosit pentru că abia ce revenisem din Irlanda. Eu am vrut doar să-mi fie mai bine şi nu credeam că se va ajunge aici. Totul s-a întâmplat foarte repede, doamna Anamaria a luat legătura cu mama mea şi i-a transmis că ar fi bine să semnez cu dânsa după ce s-a întamplat cu fraţii Becali, iar mama mi-a telefonat spunându-mi aceste lucruri. Când m-am întors, am semnat contractul după o scurtă discuţie cu Anamaria, dar acum recunosc că am facut o greşeală. Plus că, ulterior, mi-am dat seama că eu mai aveam doi ani de contract cu firma fraţilor Becali. Sper ca suporterii dinamovişti să înţeleagă faptul ca am greşit şi îi asigur că niciodată nu voi ajunge în Ghencea!“, a spus Rotariu la Digi Sport.

Prodan dă în judecată Dinamo

Auzind că fotbalistul „câinilor“ nu mai vrea să lucreze cu ea la presiunile clubului, Anamaria Prodan a trecut la ameninţări. „Eu nu cred că se va ajunge la rezilierea contractului. S-au pus presiuni uriaşe pentru ca Rotariu să rupă acest acord. Eu voi da în judecată clubul Dinamo, pe Negoiţă şi pe Anghelache pentru toate declaraţiile din aceste zile. Contractul cu fotbalistul e înregistrat la FRF, iar dacă se doreşte rezilierea lui există anumite clauze clare prin care se poate face acest lucru“, a spus Prodan pentru „Fanatik“.

Potrivit informaţiilor, dacă soţia antrenorului Stelei nu va accepta rezilierea contractului cu Rotariu de comun acord, atunci jucătorul va fi obligat să plătească daune de câteva sute de mii de euro pentru rezilierea unilaterală a acordului.

E inadmisibil ca un jucător al lui Dinamo să fie reprezentat de soţia unui antrenor al unei rivale. Dacă doamna Reghecampf îi cere daune lui Rotariu, acesta va avea parte de tot suportul nostru. Ionuţ Negoiţă acţionar Dinamo  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite