Sabrina Voinea, traumatizată: relatarea Anei Bărbosu ne arată gravitatea situației VIDEO

0
Publicat:

Lumea sportului așteaptă să vadă desfășurarea evenimentelor, după ce americanii au anunțat că vor merge la Tribunalul Elvețian, instanță superioară TAS, în încercarea de a recupera bronzul pierdut de Jordan Chiles.

Sabrina Voinea, pierdută după concursul olimpic la sol. CAPTURA: Eurosport
Sabrina Voinea, pierdută după concursul olimpic la sol. CAPTURA: Eurosport

Potrivit jurnaliștilor din SUA, cel mai probabil scenariu după acest demers va fi acordarea a două medalii de bronz, câte una pentru Ana Maria Bărbosu și Jordan Chiles.

Din păcate, inclusiv acest deznodământ ar lăsa o victimă colaterală în această poveste. Vorbim despre Sabrina Voinea. Aceasta e afectată puternic de tot ce s-a întâmplat, la Paris, după cum a povestit și colega ei, Ana Maria Bărbosu.

M-am văzut cu Sabrina, am luat-o în brațe. Sper că e mai bine, încă e nevoie de timp. Nu vreau să zic multe, pentru că nu pot să știu ce simte ea, e foarte greu, nu pot interpreta eu trăirile ei. Am simțit-o un pic mai distantă față de mine, dar cred că e din cauza situației. Poate și ea se gândește….O să treacă, avem nevoie de echipă mai departe“, a spus Ana pentru „Un podcast“, cu Costin Deșliu.

VEZI PODCASTUL CU ANA MARIA BĂRBOSU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite