Sabău și-a dat demisia de la Tg. Mureș, Lăcătuș, posibil înlocuitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul meciului pierdut la Mediaș (1-2), în direct la Digi Sport 1, Ioan Ovidiu Sabău și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al echipei din Tg. Mureș. ”Aceste șase puncte sunt prea puțin în opt etape”, a declarat fostul internațional.

Sabău a fost deranjat și de unele decizii ale arbitrului Ad. Cojocaru din Galați, el considerând că ambele goluri ale Mediașului s-au înscris după poziții de ofsaid, el reclamând și un penalty neacordat. "Mediaşul a câştigat după două goluri marcate din ofsaid şi după o fază în urma căreia nu am primit penalty, la Cavalli. Am fi meritat un punct, pentru că am jucat în 10 oameni. Acesta a fost ultimul meci la FCM Târgu Mureş. Le dau dreptate celor din conducere că este vina mea. Am reuşit foarte puţin. Am pus mult suflet... Nu a mers şi acum trebuie să vină altcineva", a spus Ioan Ovidiu Sabău la Fanatik Show, pe DigiSport. Sabău a spus că "arbitrajul din această seară poate să fie o compensaţie pentru ce s-a scris în ultimele zile. Echipa asta a fost doar dezavantajată".

Ioan Ovidiu Sabău a devenit antrenor principal la FCM Tg. Mureș în septembrie 2010. Înainte, el a antrenat pe ”U” Cluj (2000), Gaz Metan Mediaș (2003-2005), Gloria Bistrița (2005-2009) și FC Timișoara (2009-2010).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite