Sabalenka – Svitolina, scenă jenantă la final: Francezii au huiduit momentul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina e revoltător, condamnabil, sub orice critică. Și destul de trist că a ajuns să dea naștere la niște momente care n-au ce căuta pe terenul de sport. Pentru că actuala ediție de la French Open a ajuns să ne demonstreze cât de toxică e atmosfera existentă, în acest moment, mai ales în circuitul WTA.

Aryna Sabalenka (Belarus)
Aryna Sabalenka (Belarus)

Iar partida Elina Svitolina (Ucraina, 192 WTA) – Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA) a reconfirmat că asistăm la un moment dureros pentru sportul-alb. După ultima minge, care a adus victoria lui Sabalenka în sferturi, aceasta și-a așteptat adversara, la fileu, pentru tradiționala strângere de mână. Degeaba însă! Svitolina a evitat interacțiunea cu Aryna și s-a dus direct pe marginea terenului, în huiduielile publicului, după cum se poate vedea mai jos:

În ciuda acestui episod, Sabalenka a vorbit la superlativ despre Svitolina, declarațiile ei fiind redate de Eurosport, postul care transmite French Open.

Ce a spus Aryna Sabalenka?

Svitolina e o jucătoare extrem de puternică, o adversară completă. Am rămas impresionată de defensiva ei și chiar a fost un meci complicat. Sunt super fericită pentru victorie. Vreau să mulțumesc acestui public minunat. Am simțit căldură din partea voastră. Știu că îl așteptați pe Novak (n.r. - Novak Djokovici, care urma să joace în sferturi, la masculin), dar mă bucur că m-am intercalat pe parcurs în fața voastră.

French Open 2023, proba feminină de simplu

Sferturi

Muchova (43 WTA) – Pavlyuchenkova (333 WTA) 7-5, 6-2

Svitolina (192 WTA) – Sabalenka (2 WTA) 4-6, 4-6

Swiatek (1 WTA) – Gauff (6 WTA)

Haddad Maia (14 WTA) – Jabeur (7 WTA)

Ambele meciuri se vor juca, miercuri, după ora 12.00 (Eurosport)

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite