Să-l mai credem pe George Copos? „Hotărârea de a ieşi din fotbal e luată şi nu are nicio legătură cu ce a hotărât CEx”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos nu mai vrea să fie patronul Rapidului, chiar dacă echipa rămâne în Liga 1 FOTO Adevărul
George Copos nu mai vrea să fie patronul Rapidului, chiar dacă echipa rămâne în Liga 1 FOTO Adevărul

Actualul patron al Rapidului, George Copos, a susţinut public că va vinde Rapidul, indiferent dacă echipa din Grant va câştiga barajul cu Concordia Chiajna şi va juca la anul în Liga 1.

Deşi nu a vrut să arate public, George Copos a fost foarte bucuros că Rapidul a mai primit o şansă din partea FRF de a juca la anul în Liga 1. Cu toate acestea, patronul din Giuleşti a anunţat că nu renunţă la încercarea de a vinde clubul, indiferent de rezultatul meciului de baraj cu Concordia Chiajna.

„Respectăm decizia de a juca barajul cu Chiajna. Rapidiştii au respectat totdeauna hotărârile forurilor fotbalistice, iar Comitetul Executiv este un organ competent. Nu intenţionăm să atacăm decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dar suntem foarte curioşi să vedem şi noi motivarea deciziei luată de Comitetul Executiv. După această decizie, cu atât mai mult trebuie să ne grăbim să finalizăm procesul de vânzare a clubului cu noii investitori. Hotărârea mea de a ieşi din fotbal este luată şi nu are absolut nici o legătură cu decizia luată de Comitetul Executiv.

Am pregătit toate documentele şi cred că luni putem să semnăm actele. Trebuie să rapidizăm totul pentru ca noii investitori ai clubului să pregătească temeinic acest meci de baraj, unul istoric pentru istoria clubului Rapid. Faptul că Rapid are şansa să rămînă în Liga 1 în urma acestui baraj nu a modificat absolut deloc termenii negociaţi cu domnii Cristescu şi Zamfir. Sumele convenite au rămas identice, chiar de la începutul negocierilor”, a precizat Copos pentru Mediafax.

CITIŢI ŞI:

Meciul de baraj dintre Concordia Chiajna şi Rapid s-ar putea să nu se mai joace: „Vrem să împăcăm şi capra şi varza“

Rapid va juca un meci de baraj cu Concordia Chiajna pentru rămânerea în Liga 1. Cele mai importante declaraţii ale lui Mircea Sandu despre această decizie

Copos trăieşte şi îşi cere drepturile: "Rapidul va solicita Federaţiei să rămână în Liga 1. Cazul nostru e similar cu cel al Universităţii Cluj"

Dumitru Dragomir după decizia TAS: „Să vedeţi ce-o să fie la gura mea la Comitetul Executiv. Trebuie să rămână şi Rapid în Liga 1“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite