S-a anunţat lotul României pentru meciul cu Polonia: un posibil titular va rata partida. Raţ: „Sunt blestemele mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 21.45 (TVR1), tricolorii vor înfrunta trupa pregătită de Adam Nawalka într-o partidă din preliminariile Mondialului din 2018.

Punctul nevralgic al echipei, cel de fundaş stânga, îi va da şi mai mari bătai de cap lui Christoph Daum, după ce Steliano Filip a fost lăsat în afara lotului.

Dinamovistul nu s-a refăcut după o entorsă de gradul doi suferit la genunchi şi, în absenţa sa, variantele pentru postul de fundaş stânga se numesc Toşca şi Latovlevici.

Fostul titular pe flancul stâng al defensivei, Răvan Raţ, a comentat situaţia la Digi Sport: „Toată lumea o să spună că sunt blestemele de la mine (râde). Cred că se întâmplă a doua oară, s-a întâmplat şi la cealaltă convocare. Îi cunosc pe Latovlevici şi pe Toşca, e mai puţin important cine va juca pe postul de fundaş stânga. E importantă victoria. Eu sper să fie un stadion plin. Suporterii echipei naţionale merită, e ceea ce ne dorim, e important rezultatul, e ceea ce ne-ar bucura până la urmă. Lumea vrea să vadă şi spectacol, dar noi am cam dus lipsă de rezultate în ultima vreme“.

Raţ a dezvăluit că n-a mai fost contactat de stafful primei reprezentative în ultima perioadă.

„N-am vorbit cu Daum, de data asta nu. Dinaintea meciului cu Kazahstan n-am mai vorbit cu nimeni. N-am discutat în niciun fel. Nici n-am avut alte discuţii, nici cu el şi nici cu altcineva din staff. La echipa naţională contează momentul, nu ce va fi peste doi ani, plus că ne dorim să ne calificăm, dar asta nu e o garanţie că te califici. La naţională contează prezentul şi ce faci meci de meci. Peste doi ani, pot fi accidentaţi cei din actuala echipă. Pe cine ne bazăm acum poate nu ne bazăm pe viitor“, a adăugat fotbalistul care evoluează la Rayo Vallecano în liga a doua spaniolă.

Lotul României pentru meciul cu Polonia

1 Costel Pantilimon

2 Romario Benzar

3 Alin Toşca

4 Cosmin Moţi

5 Ovidiu Hoban

6 Vlad Chiricheş

7 Alexandru Chipciu

8 Adrian Popa

9 Florin Andone

10 Alexandru Maxim

11 Andrei Ivan

12 Ciprian Tătăruşanu

13 Claudiu Keşeru

14 Iasmin Latovlevici

15 Răzvan Marin

16 Silviu Lung

17 Eric Bicfalvi

18 Andrei Prepeliţă

19 Bogdan Stancu

20 Gabriel Enache

21 Dragoş Grigore

22 Cristian Săpunaru

23 Nicolae Stanciu 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite