Ruşii îşi dau palme în faţa televizoarelor: Ce şansă au ratat din cauza războiului lui Putin

0
0
Suporterii din Rusia au ce regreta după pierderea finalei Ligii Campionilor
Suporterii din Rusia au ce regreta după pierderea finalei Ligii Campionilor

Dintr-o ţară care, în 2018, organiza Mondialul de fotbal, iar în 2014 o ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă, Rusia a devenit acum un stat paria. Şi, probabil, vor trece mulţi ani până îşi va reface imaginea şi îşi va redobândi statutul internaţional de dinainte de invazia Ucrainei.

S-a spus, nu o dată, că sancţiunile sportive dictate împotriva Rusiei nu vor lovi în acest stat agresor, în sensul că vor conta prea puţin pentru un dictator de talia lui Vladimir Putin. 

Poate că lucrurile vor sta aşa, în privinţa liderului de la Kremlin, însă ruşii de rând au pierdut deja enorm!

În primul rând, echipele lor de club au fost excluse de la toate competiţiile de anvergură, iar cea mai grea lovitură a primit-o naţionala de fotbal, care a ratat şansa calificării la Mondialul din acest an (21 noiembrie – 18 decembrie). Iar acum, s-a pus sare pe rana ruşilor! Pentru că ei tocmai realizează ce meci stelar au pierdut!

Concret, conform programării iniţiale, finala Ligii Campionilor din acest an ar fi trebuit să se joace la Sankt Petersburg, la data de 28 mai. Aici, s-ar fi întâlnit Real Madrid şi Liverpool, două dintre cele mai galonate echipe de pe planetă. 

Ca urmare a războiului lui Putin însă, UEFA le-a luat ruşilor dreptul de a organiza finala Ligii Campionilor. Care se va juca pe „Stade France“, la Paris, la data stabilită iniţial de UEFA, 28 mai.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite