Mihai Stoica, în stare de şoc după revenirea ireală a Realului: Decizia radicală anunţată pe Facebook

0
0
Mihai Stoica, postări savuroase pe Facebook în timpul semifinalei de miercuri
Mihai Stoica, postări savuroase pe Facebook în timpul semifinalei de miercuri

Managerul FCSB devine antipatic, atunci când comentează subiecte legate de fotbal intern, însă altfel are reacţii savuroase despre competiţiile de nivel înalt. Şi e un foarte bun cunoscător al fotbalului internaţional!

Mihai Stoica (57 de ani) a fost fascinat, la fel ca toţi cei care au văzut returul demenţial în care Real Madrid şi Manchester City s-au întâlnit, miercuri seară, miza fiind calificarea în finala Ligii Campionilor.

Iar având în vedere scenariul incredibil după care s-a desfăşurat partida, după cum Adevărul a scris aici, managerul FCSB a avut câteva postări savuroase pe Facebook. Şi, la finalul partidei, şi-a anunţat decizia radicală: Va renunţa să urmărească şi finala Ligii Campionilor, de pe „Stade France“, programată pentru 28 mai, la Paris.

Ce postări a avut Mihai Stoica pe Facebook?

*Despre arbitraj: Casemiro trebuie să-i fure maşina lui Orsato ca să-i dea galben?

*Când Real Madrid se chinuia: Daţi-le şi lor mingea să atace în valuri!

*Despre revenirea Realului, în prelungiri: Să n-ai un şut pe poartă 90 minute, să rateze City golul de 2-0 şi să dea senzaţia că se joacă până se termină, iar în 3 minute să dai 2 goluri şi să fii aproape şi de al 3 lea…

…ori hipnoză, ori noroc chior.

Să le dea cupa, oricum e făcută pentru ei.

*Despre ce a păţit Manchester City, eliminată dramatic în semifinală: Mai nasol decât noi la Boro (n.r. – aluzie la eliminarea suferită de Steaua, în returul cu Middlesbrough, în semifinala Cupei UEFA 2005-2006).

*Despre finala Ligii Campionilor: E prima finală de UCL căreia îi voi zice PASS. Prefer un serial islandez pe care l-am mai văzut acum o lună. Poliţist.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite