Ruşii aruncă cu milioanele pentru a-l transfera pe Gicu Grozav. Atacantul Petrolul ezită să meargă în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Gorzav este cotat de transfermarkt la 1.8 milioane de euro FOTO fcpetrolul.ro
Gicu Gorzav este cotat de transfermarkt la 1.8 milioane de euro FOTO fcpetrolul.ro

Perioada fastă pe care o traversează Gicu Grozav la echipa de club a atras atenţia mai multor cluburi de prestigiu din Europa. Ruşii de la Terek Gronznîi îl vor pe atacantul Petrolului, dar au concurenţă serioasă de la alte două echipe de top din Europa de Vest.

Gicu Grozav (22 de ani), jucătorul de naţională al Petrolului, a avut în ultimul timp evoluţii oscilante în Liga 1. Dacă după meciul cu Pandurii a fost înjurat de toată lumea din cauză că a ratat un penalty din cauză că a încercat o „scăriţă”, partidele cu Swansea din Europa League şi cu Astra din Liga 1 i-au făcut pe fani să-şi dea seama că valoarea lui Grozav e cu adevărat grozavă.

Graţie ultimelor evoluţii, de serviciile atacantului ploieştean au început să se intereseze cluburi mari ale Europei. Primii care au făcut o ofertă concretă pentru Grozav sunt ruşii de laTerek Groznîi, care sunt dispuşi să plătească 3 milioane de euro pentru transferul jucătorului şi îi propun acestuia un salariu de 500.000 de euro pe sezon, scrie ProSport. Deşi oferta pare de nerefuzat, Grozav ezită să dea un răspuns, deorece îi este teamă că va pierde naţionala dacă va merge la clubul cecen.

Pe lângă Terek, Bologna şi Schalke şi-l mai doresc pe Grozav, dar nu au făcut public o ofertă pentru atacant. Dacă Grozav va pleca în Rusia, va deveni cel mai scump transfer din istoria clubului Petrolul.
Echipa lui Contra va juca joi seara, de la ora 20.30, în direct pe PRO TV, returul cu Swansea din play-off-ul Europa League. În tur, galezii s-au impus cu 5-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite