Rusescu a debutat pentru Sevilla în campionatul spaniol. Ce-a reuşit atacantul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusescu, la primele minute în campionatul spaniol pentru Sevilla. FOTO: http://www.sevillafc.es
Rusescu, la primele minute în campionatul spaniol pentru Sevilla. FOTO: http://www.sevillafc.es

Transferat în vară de la Steaua, Raul Rusescu a avut parte de un devărat coşmar la Sevilla. Tehnicianul Unai Emery a considerat că românul nu e pus la punct cu pregătirea fizică şi nu l-a folosit în niciun meci din Primera. Până astăzi, când Rusescu a debutat în partida de pe teren propriu cu Osasuna.

Rusescu, care n-a fost folosit deloc în partida de joi din Liga Europa, şi care vineri a fost implicat şi într-un uşor accident auto, a intrat pe finalul partidei, la 2-0 pentru Sevilla. 

Atacantul român l-a înlocuit pe Bacca, în minutul 83, şi a avut două ocazii în prelungiri! 

Sevilla a deschis scorul prin Rakitici (55), l-a majorat prin Samperio (75), în timp ce golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Riera (87). 

„Chiar mă bucur că am debutat, dar nu vreau să vorbesc acum mai multe. A fost doar un meci pe care mă bucur că am reuşit să-l câştigăm. Cât despre mine, n-am făcut nimic deosebit în acest meci. O să spun mai multe atunci când va ieşi cum îmi doresc eu“, a spus Rusescu, pentru Digi Sport. 

După 10 etape în Spania, Sevilla ocupă locul 9, cu 13 puncte. 

Până la meciul de duminică, Rusescu evoluase doar în trei partide pentru Sevilla, două în Liga Europa (când a şi marcat două goluri, cu Mladost Podgoriţa) şi una amicală, cu Real Jaen.

Presa spaniolă a scris că atacantul român este dorit în iarnă la Malaga, echipa antrenată de Bernd Schuster.  

Vezi aici rezumatul partidei Sevilla – Osasuna 2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite