Ruse, faţă în faţă cu un meci uriaş, la Chicago: Va întâlni, diseară, o adversară de Top 10 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

Gabriela (23 de ani, 98 WTA) are deja două victorii obţinute în minimum de seturi la Chicago Fall Tennis Classic. Dar cel mai dificil test, care poate să-i aducă şi victoria cea mai valoroasă, va fi acum, în optimi.

Graţie parcursului de până acum, la Chicago, Gabriela Ruse şi-a asigurat o urcare până pe locul 92 WTA, în următorul clasament mondial. Ceea ce înseamnă că acest an a fost unul foarte bun pentru sportiva din România, în condiţiile în care a câştigat titlul la Hamburg, a jucat finala la Palermo (ambele turnee pe zgură) şi a urcat vertiginos în ierarhia WTA. De remarcat că, la finalul anului trecut, Ruse ocupa poziţia 159 WTA.

După aceste reuşite în actuala stagiune, Gabriela poate bifa încă o performanţă: o victorie în faţa unei jucătoare din Top 10! Pentru că, diseară (după ora 20.00, Digi Sport 2), Ruse o va întâlni pe Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA), favorita numărul 1 la Chicago Fall Tennis Classic. Va fi prima întâlnire dintre cele două în circuitul feminin.

Învingătoarea meciului Ruse - Svitolina va avansa, în sferturi, unde va da fie de Pegula (24 WTA), fie de Jabeur (16 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite