România surprinde înaintea meciului cu Italia din Mondialul de rugby: ce decizie a luat antrenorul Lynn Howells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lynn Howells
Lynn Howells

„Stejarii“ vor înfrunta Italia (duminică, ora 16.30, Digi Sport 1) în ultimul meci din grupă la Mondialul de rugby.

Cu 48 de ore înainte de confruntarea care poate aduce a doua victorie a României la această ediţie a turneului, antrenorul Lynn Howells a anunţat primul „15“ pe care se va baza duminică. Iată echipa:

1. Mihăiţă Lazăr

2. Otar Turashvili

3. Paulică Ion

4. Valentin Poparlan

5. Johannes Van Heerden

6. Valentin Ursache

7. Viorel Lucaci

8. Mihai Macovei (căpitan)

9. Valentin Calafeteanu

10.Michael Wiringi

11.Ionuţ Botezatu

12.Florin Vlaicu

13.Paula Kinikinilau

14.Mădălin Lemnaru

15.Cătălin Fercu

Rezerve: Andrei Rădoi, Andrei Ursache, Horaţiu Pungea, Daniel Carpo, Stelian Burcea, Tudorel Bratu, Csaba Gal şi Adrian Apostol.

Surprinde includerea căpitanului Mihai Macovei, cel care a primit o suspendare de două săptămâni pentru un placaj periculos în partida cu Canada. Totuşi, România speră să-l aibă pe teren pe Macovei, după ce a făcut recurs la suspendarea căpitanului „Stejarilor“.

„Nimeni nu poate să-l înlocuiască pe Mihai, el e căpitanul nostru. Dacă va fi nevoie, voi face tot posibilul să conduc cât mai bine echipa din teren. Punctul nostru forte nu e unul singur, e toată echipa, faptul că există o coeziune, că suntem atât de uniţi“, a declarat Valentin Ursache pentru Digi Sport.

Dacă situaţia lui Macovei e incertă, în schimb, cu siguranţă va lipsi Florin Surugiu, mijlocaşul la grămadă fiind accidentat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite