România, fără Simona Halep în meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Ce a anunțat sportiva noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Tenis anunţă că Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei.

Simona Halep
Simona Halep

Peste o jumătate de lună, echipa României de BJK Cup va înfrunta Ucraina, în Florida (SUA), în barajul de calificare la turneul final.

Speranțele erau că printre jucătoarele care vor reprezenta România se va număra și Simona Halep, având în vedere că dubla câștigătoare de Grand Slam a reintrat de curând în circuit, dar Simona nu va reveni sub tricolor, cel puțin nu cu această ocazie.

Federația Română de Tenis a transmis astăzi că „din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae sunt celelalte jucătoare convocate de căpitanul-nejucător Horia Tecău.

Echipa Ucrainei pentru duelul din BJK Cup este formată din Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Liudmyla Kichenok, Nadiia Kichenok și Yuliia Starodubtseva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite