România conectată, diseară, la un alt meci mare: Ianis Hagi şi Stanciu, duel aprig în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi (Rangers)
Ianis Hagi (Rangers)

Partida tur de săptămâna trecută a fost marcată de evoluţiile celor doi internaţionali români care sunt legitimaţi la Rangers şi la Slavia Praga. Atunci, Ianis a oferit o pasă de gol, în timp ce Nicolae Stanciu a avut o reuşită magnifică.

Rangers - Slavia Praga porneşte, diseară, de la scorul de 1-1. Şi promite un spectacol total, în condiţiile în care se întâlnesc două formaţii aflate în mare formă.

Rangers a cucerit, de curând, titlul în Scoţia, în timp ce Slavia Praga e virtual campioană, având 14 puncte avans faţă de Sparta Praga, ocupanta locului 2. Aproape sigur, la fel ca joia trecută, atât Ianis Hagi, cât şi Nicolae Stanciu vor fi titulari în echipele lor. În cazul lui Stanciu, el traversează o formă excelentă, marcând de două ori şi în campionat, în weekend, în victoria cu Mlada Boleslav (3-0).

Tot în optimile Ligii Europa, AC Milan, la care e legitimat Ciprian Tătăruşanu, va juca, diseară, cu Manchester United. La fel ca săptămâna trecută, „Tătă“ va fi pe banca de rezerve.

În fine, Dinamo Kiev, pregătită de Mircea Lucescu, va încerca „remontada“ în returul cu Villarreal, după eşecul din tur, scor 0-2.

Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport vor transmite meciurile din optimile Ligii Europa.

Liga Europa, optimi, retur, diseară

Ora 19.55

Şahtior - AS Roma (0-3 în tur)

Arsenal - Olympiakos (3-1)

Dinamo Zagreb - Tottenham (0-2)

Molde - Granada (0-2)

Ora 22.00

Young Boys - Ajax (0-3)

Villarreal - Dinamo Kiev (2-0)

AC Milan - Manchester United (1-1)

Rangers - Slavia Praga (1-1)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite