Scoţienii nu se pun de acord în privinţa evoluţiei lui Ianis cu Slavia! Românul, lăudat de antrenor, criticat de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ianis

Prestaţia lui Ianis Hagi din meciul Slavia Praga - Glasgow Rangers, scor 1-1, din prima manşă a optimilor Ligii Europa, a fost apreciată de antrenorul Steven Gerrard.

Confruntarea de joi seara, din Europa League, dintre Ianis Hagi şi Nicolea Stanciu nu a dat câştig de cauza niciuneia dintre părţi. Ambii români au avut roluri decisive la cele două modificări ale tabelei iar evoluţiile lor nu au trecut neobservate: Stanciu a deschis scorul cu un şut splendid din marginea careului mare, în timp ce Ianis a fost autorul pasei de gol care a dus la restabilirea egalităţii. 

La conferinţa de presă organizată după meci, antrenorul scoţienilor, Steven Gerrard, a remarcat determinarea lui Ianis de la golul marcat de elevii săi. ”A fost o centrare bună şi, evident, a fost vorba despre cine reacţionează cel mai rapid, iar Ianis a făcut-o şi a scos mingea foarte bine în centru. S-a descurcat fantastic de bine la această fază”, a spus tehnicianul

Evoluţia românul nu i-a impresionat însă şi pe ziariştii de la The Scotsman. Aceştia l-au acordat nota 6 şi au considerat frustrantă prestaţia sa  „O evoluţie frustrantă. A irosit multe baloane şi nu a acoperit prea bine terenul, dar a dat pasa de gol vitală pentru Helander”, a scris sursa citată.

Şi Glasgow Live a remarcat  contribuţia românului la golul egalizator, dar nu a omis să menţioneze că restul prestaţiei sale a cam lăsat de dorit ”Nu a prins cea mai bună seară a sa, dar a jucat un rol uriaş la golul egalizator”

Hagi a început titular şi a fost schimbat în minutul 63, cu Scott Arfield.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite