România – Albania, blat?!  „Iordănescu a greşit tactica precum un preşcolar. Şeicii arabi au pariat pe Albania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci România Albania FOTO AP

După ce fostul internaţional român Dănuţ Lupu a avansat o ipoteză şocantă legată de partida dintre România şi Albania, precum că meciul ar fi fost aranjat de mafia pariurilor, un jurnalist cunoscut a scris la rândul său despre acest scenariu ce pare demn de Hollywood.

Este vorba despre Radu Moraru, patronul televiziunii Naşul TV şi longevivul realizator al emisiunii Naşul. Acesta a scris un text intitulat „A «trântit» Tata Puiu meciul naţionalei cu Albania?!“, pe site-ul nasul.tv, din care vă prezentăm câteva fragmente în rândurile ce urmează. 

„Ştirea potrivit căreia staff-ul naţionalei a anulat cazarea în Franţa pentru echipa naţională cu două zile înainte de meciul cu Albania, cazare care era valabilă pînă în 25 iunie, şi faptul că naţionala şi-a rezervat charter de întoarcere în România imediat după meciul cu Albania, tot cu două zile înainte de meci, deci ştirea a făcut înconjurul Planetei. Acum o să analizăm o lista întreagă de coincidenţe: Tata Puiu schimbă echipă medicală exact în buza Campionatului European, naţională e vlăguită, plină de accidentări, de zici că le-au picurat fotbaliştilor în apa prafuri de «neputut», Tata Puiu este prieten şi asociat în afaceri cu Gabriel Oprea (asta l-a instalat pe Puiu la naţională), prieten cu Ponta & Ghiţă! Despre Ponta & Ghiţă se aud zvonuri că au 100.000.000 de dolari în China (cel puţin!), Pariezi 100.000.000 pe Albania şi cîştigi 400.000.000! De dolari! Asta era meciul unde se puteau da tunuri la pariuri. Tata Puiu şi-a făcut «datoria»! În meciul cu Albania a greşit tactică precum un preşcolar! Desigur, sînt doar nişte «coincidenţe»! Într-o ţară care a falsificat dezinfectantele din spitale şi a omorît zeci de mii de români, «blatul» de la naţională e o banalitate! Am auzit că şi şeicii arabi au pariat pe Albania!“, a notat Radu Moraru. 

Citeşte şi: 

Scenariu incredibil la meciul România - Albania: „Mi-a spus cineva că a fost blat. Iordănescu a luat-o pe arătură“

Acuze de blat la ultimul meci în care România a învins Albania la scor de maidan: „Aşa e într-o ţară săracă, banul primează! Au rupt casele de pariuri!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite