Rio Ferdinand îl sfătuieşte pe Rooney să rămână: „Vei ajunge ca Ronaldo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney - Ronaldo

Rio Ferdinand l-a sfătuit pe Wayne Rooney să nu facă aceeaşi greşeală pe care a făcut-o Cristiano Ronaldo când a plecat la Real, motivând că nicăieri nu e mai bine ca la Manchester.

Fundaşul central al lui Manchester, Rio Ferdinand, l-a avertizat pe colegul său Rooney că dacă va pleca de pe Old Trafford, va pierde multe trofee, aşa cum a păţit şi Cristiano Ronaldo.

Atacantul portughez a plecat în 2009 de la Manchester, după şase sezoane în care a bifat aproape 200 de partide oficiale.

Ferdinand a mai spus că el consideră plecarea lui Cristiano la Real un pas înapoi, pe care nu vrea să-l facă şi Rooney. Ca o comparaţie, el a trecut în revistă trofeele câştigate de portughez în perioada petrecută la Manchester, respectiv Real.

Alături de United, Cristiano Ronaldo a câştigat de trei ori campionatul, o cupă a Angliei, o finala Champions League, două Cupe ale Ligii şi un trofeu al Cupei Mondiale între cluburi. De cealaltă parte se află, în patru sezoane, o cupă a Spaniei, un campionat şi o supercupă.

Legat pe viaţă de Real

Preşedintele Realului, Florentino Perez, a declarat că Ronaldo îşi va petrece tot restul carierei la Real, de la care se va şi retrage când va veni vremea.

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora atacantul de 28 de ani ar vrea să se întoarcă la Manchester sau să se transfere în Franţa, la Monaco. Patronul echipei a vrut să dezmintă, însă, aceste speculaţii.

„Puteţi fi absolut siguri că Ronaldo se va retrage la Real Madrid”, a declarat Perez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite