Reghecampf s-a speriat: de ce antrenorul Stelei şi-a schimbat radical discursul după derby-ul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul bucureştenilor a apărut plin de nervi în faţa microfoanelor după remiza din derby. Astăzi, şi-a dat seama că s-a expus unei suspendări drastice.

„Adevărul“ a scris aici despre cum sistemul cu play-off permite traficul de puncte în lupta pentru titlu.

Această situaţie a fost confirmată şi de Laurenţiu Reghecampf după egalul cu Dinamo, scor 1-1. Tehnicianul Stelei a spus că „anumite echipe nu-şi apără corect şansele“ şi a cerut ca presa să facă o comparaţie între modul în care Dinamo a jucat cu Astra (meci pierdut de bucureşteni cu 1-4) şi cum s-a prezentat la derby.

Astăzi însă, după ce şi-a dat seama că nu-şi poate proba acuzele, riscând şi o suspendare, „Reghe“ şi-a schimbat discursul la Digi Sport.

Ce a spus?

„Am rugat presa să analizeze meciurile Dinamo - Astra şi Steaua - Dinamo. N-am acuzat pe nimeni, n-am zis că a fost viciere de rezultat. N-am acuzat pe nimeni, a fost doar o constatare. Nu vreau să-mi băgaţi cuvinte în gură, ca să nu ajung gratuit la comisii. Aş vrea ca acest play-off să se joace până la final şi jucătorii să aibă aceeaşi atitudine“, a declarat antrenorul Stelei.

Reghecampf a clarificat şi situaţia lui Marica, care s-a confruntat cu probleme medicale: „Miercuri îl vom băga 45 sau 60 de minute pe Marica în returul cu Astra, în semifinalele Cupei Ligii. Depinde de nivelul pe care-l va avea la acel moment. Lucrurile merg spre bine, acum sper doar să nu mai recidiveze accidentarea“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite