„Reghe“ uimeşte: antrenorul Stelei a admis că a gafat, precum un începător. Ce replică a avut pentru căpitanul Pintilii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
laurentiu reghecampf foto razvan pasarica/rpressport

La începutul sezonului, tehnicianul roş-albaştrilor a confundat Liga Campionilor cu Liga I şi a vorbit cu nonşalanţă despre câştigarea grupei! Formaţia din Ghencea a fost însă ciuca bătăilor în Europa, iar „Reghe“ şi-a învăţat lecţia.

Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Steaua are o mână pe titlu şi, de acum, singura întrebare e când vor rezolva bucureştenii ecuaţia titlului şi din punct de vedere matematic. 

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf a început să-şi facă planurile pentru sezonul viitor. Tehnicianul a ridicat ştacheta pentru elevii săi, însă, spre deosebire de toamna trecută, a avut simţul măsurii, când a vorbit despre noile obiective ale steliştilor.

Ce a spus?

„De foarte multe ori, anul acesta am fost naivi. O să fim mult mai atenţi la ce declarăm. Obiectivul prioritar e să ne califcăm în grupele Ligii Campionilor şi apoi în primăvara europeană a Ligii Campionilor sau a Ligii Europa“, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Acesta i-a răspuns şi căpitanului Mihai Pintilii, cel care spera ca titularii roş-albaştrilor să primească permisiunea de a pleca în vacanţă, dacă titlul va fi câştigat la 5 sau la 8 mai.

„Nu vom da vacanţă, nu avem cum. Vom încerca să câştigăm fiecare meci. Mai avem de jucat şi finala Cupei României. În plus, avem mulţi jucători cu cartonaşe şi mulţi suspendaţi la fiecare meci“, a precizat „Reghe“.

Ultimul act al competiţiei KO e programat la 23 mai, atunci când Steaua va înfrunta Astra pe „Arena Naţională“. După această partidă, România va disputa două meciuri amicale cu Albania (31 mai) şi cu Algeria (4 iunie). 

Cum Steaua va avea şase, şapte fotbalişti convocaţi de Victor Piţurcă, practic, internaţionalii roş-albaştrilor vor avea o vacanţă de doar opt zile, între momentul revenirii de la naţională şi reunirea lotului Stelei pentru stagiunea 2014-2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite