„Reghe“, discurs sfidător la adresa rivalilor, după ce Steaua şi-a pierdut golgheterul: antrenorul a anunţat ce obiectiv şi-a fixat pentru tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Rusescu a plecat la Sevilla, Chiricheş e pe picior de plecare, echipa riscă excluderea din cupele europene, însă tehnicianul campioanei le-a transmis adversarilor că au şanse mici în faţa echipei sale.

Steaua se dezintegrează, lăsând senzaţia că, dacă nu va pune mâna pe banii din Liga Campionilor, atunci va fi nevoită să-şi vândă vedetele. Totuşi, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu e deloc îngrijorat de ceea ce se întâmplă în aceste zile.

„Pentru noi, într-adevăr, e o problemă că ne-am pierdut golgheterul, dar îmi pare bine pentru Rusescu şi mi-aş dori enorm de mult să reuşească. Pe postul lui îi avem pe Nicolae Stanciu, Leandro Tatu şi pe Gabi Iancu. Ei vor avea posibilitatea să joace şi să demonstreze că au valoare“, şi-a început „Reghe“ discursul la Dolce Sport.

Apoi, a lansat o provocare pentru adversarii Stelei din campionat. „Vor mai apărea oferte şi pentru alţi jucători. Dacă vor mai pleca, trebuie să aducem pe postul respectiv pe alţii care pot face faţă. Dar staţi liniştiţi, ne vom continua treaba şi, cu siguranţă, în iarna vom avea 10-12 puncte avans faţă de locul doi. Celelalte echipe îşi vor dori să se bată cu Steaua, dar va fi foarte greu“, a spus tehnicianul campioanei.

Suntem îngrijoraţi că putem fi excluşi din Europa. Cu toţii ne gândim la asta şi sperăm să se rezolve această situaţie. Dacă nu se va rezolva, nu e niciun fel de problemă. Trebuie să fim în continuare uniţi, să câştigăm campionatul şi când vom avea posibilitatea să jucăm internaţional o vom face. Laurenţiu Reghecampf antrenor Steaua  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite