„Regele” îl urechează pe antrenorul Fiorentinei pentru că l-a ignorat pe Ianis: „Dacă nu ştia, i-o zice Hagi din România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a declarat într-o conferinţă de presă că este dezamăgit de modul cum a fost tratat fiul său în perioada petrecută la Fiorentina.

“Fiorentina nu i-a dat şanse să joace, ne-am bătut să ne aducem înapoi jucătorul ca să joace. El a dispărut un an şi jumătate de pe piaţă, nu a mai jucat. Un jucător progresează doar dacă joacă. Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat în acest an şi jumătate pentru că el trebuia să joace, trebuia să aibă oportunitatea lui. În vară, au zis ziarele în Italia că Ianis a fost unul din cei mai buni în pregătire cu Fiorentina şi apoi nu a avut nicio şansă”, a declarat Hagi.

“Dacă Ianis nu avea valoare...Cum ajunge un jucător care nu joacă un an şi jumătate să coste mai mult decât atunci când a fost vândut ? Trag concluzia că Ianis e foarte valoros, dar atunci de ce nu a jucat ? Mă întreb şi eu, e o întrebare mare de tot. Altfel, nu poţi cere mai mulţi bani pe un jucător care nu a jucat două minute la echipa mare”, a mai afirmat antrenorul Viitorului. 

“Tot respectul pentrui Pioli, dar să nu spună că Ianis este grăbit. Îi amintesc lui Pioli că Ianis a jucat în Divizia A 30 de meciuri, a fost căpitanul echipei noastre şi era în primii 100 din lume. Dacă nu ştia, i-o zice Hagi din România. Şi el n-a avut niciun minut la Fiorentina”, a precizat Hagi.

Viitorul va juca în prima etapă din Liga I pe teren propriu contra Botoşaniului, vineri seara, de la ora 20.45. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite