Real Madrid - Manchester City, șocul sferturilor Ligii Campionilor. Programul meciurilor și încrucișarea din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a programului sferturilor de finală din Champions League, în urma căreia s-a stabilit încă din această fază a competiției un meci de zile mari: Real Madrid - Manchester City. Programul partidelor mai cuprinde o partidă spectaculoasă, PSG - Barcelona.

Real Madrid - Manchester City, duel repetat după 10 luni. Foto Getty images
Real Madrid - Manchester City, duel repetat după 10 luni. Foto Getty images

Real Madrid și Manchester City sunt ultimele câștigătoare ale competiției: spaniolii au luat trofeul în 2022, iar britanicii, în sezonul trecut. Ele două formații s-au întâlnit anul trecut în Liga Campionilor în semifinale, City trecând fără emoții de rivalii madrileni, calificându-se în finală. A fost 1-1 pe „Santiago Bernabeu”, urmat de un 4-0 pe ”Etihad”.

În cel de-al doilea meci tare, Barcelona și PSG se vor înfrunta din nou, după ce în 2017, catalanii au realizat una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria competiției, câștigând cu 6-1 pe Camp Nou, după ce în tur pierduseră cu 0-4 la Paris, în faza optimilor. Cele două formații s-a întâlnit și în 2021, când francezii s-au impus după 4-1 în Spania și 1-1 acasă.

Programul sferturilor din Champions League (9/10 aprilie - 16/17 aprilie)

Sfert 1: Arsenal - Bayern

Sfert 2: Atletico Madrid - Borussia Dortmund

Sfert 3: Real Madrid - Manchester City

Sfert 4: PSG - Barcelona

Tabloul semifinalelor (30 aprilie/1 mai - 7/8 mai)

Semifinală 1: Atletico/Dortmund - PSG/Barcelona

Semifinală 2: Arsenal/Bayern - Real Madrid/Manchester City

Finala va avea loc pe 1 iunie, pe Wembley. Câștigătoarea primei semifinale va fi considerată gazdă în finala de la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite