Arsenal – Porto, încheiat cu un scandal: ce i-a șoptit antrenorul portughezilor lui Mikel Arteta VIDEO

0
Publicat:

Antrenorul echipei FC Porto, Sergio Conceicao, a declarat că omologul său de la Arsenal, Mikel Arteta, i-a insultat familia în timpul loviturilor de departajare care au permis ''tunarilor'' să avanseze în sferturile Ligii Campionilor.

Conceicao, furios, față în față cu Arteta
Conceicao, furios, față în față cu Arteta

Arsenal şi Porto se aflau la egalitate, 1-1 (scor general), după prelungirile din meciul retur, dar echipa engleză s-a impus cu 4-2 la lovituri de departajare şi s-a calificat pentru prima oară din 2010 în sferturile Ligii Campionilor.

Imediat după loteria de la punctul de 11 metri, cei doi antrenori au fost surprinşi de camere într-o discuţie aprinsă, iar Conceicao, vizibil furios, i-a șoptit ceva lui Arteta.

''În timpul jocului, el s-a întors spre bancă şi mi-a insultat familia în spaniolă'', le-a spus Conceicao reporterilor. ''La final, i-am atras atenţia lui Arteta, pentru că persoana pe care a insultat-o nu mai este printre noi'', a precizat fostul internaţional portughez.

La conferinţa de presă de după meci, Arteta a refuzat să comenteze incidentul.

VEZI CE A SPUS SERGIO CONCEICAO LA CONFERINȚA DE DUPĂ MECI

După ce Porto s-a impus pe ''Dragao'' cu 1-0, în prima manşă a optimilor, ''tunarii'' au egalat situaţia la general prin golul belgianului Leandro Trossard (41). În prelungiri nu s-a mai marcat vreun gol, iar la loviturile de departajare eroul a fost portarul David Raya (Arsenal), care a apărat şuturile lui Wendell şi Galeno. Pentru londonezi au înscris din punctul cu var Martin Oedegaard, Kai Havertz, Bukayo Saka şi Declan Rice, în timp ce pentru oaspeţi au transformat Pepe Aquino şi Marko Grujic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite