Real Madrid – Atletico, o încântare în deșert: rezumatul celui mai frumos meci de început de an VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după ce a învins-o cu scorul de 5-3, după prelungiri, pe rivala Atletico Madrid, la capătul unui meci spectaculos disputat la Riad, în Arabia Saudită.

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Francezul Antoine Griezmann, autorul celui de-al doilea gol al lui Atletico, a devenit cu această ocazie cel mai bun marcator din istoria echipei "rojiblanco", cu un total de 174 de goluri, depăşindu-l pe legendarul Luis Aragones.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 3-3. Au marcat: Antonio Rudiger (20), Ferland Mendy (29) şi Dani Carvajal (85) pentru Real Madrid, respectiv Mario Hermoso (6), Antoine Griezmann (37) şi Antonio Rudiger (78 - autogol).

În prelungiri, Real a preluat conducerea în urma unui autogol al lui Stefan Savic (116), iar apoi închis tabela prin Brahim Diaz, în minutul 120+2.

La partida disputată pe stadionul Al-Awaal Park din Riad au asistat 23.932 de spectatori. Înaintea fluierului de start s-a păstrat un minut de reculegere în memoria fostului internaţional german Franz Beckenbauer, care a decedat recent.

Real Madrid, câştigătoarea Cupei Spaniei în sezonul trecut, va înfrunta duminică în finala Supercupei învingătoarea meciului dintre Barcelona, campioana en titre a Spaniei, şi Osasuna Pamplona, programat joi, pe acelaşi stadion din capitala Arabiei Saudite.

De menţionat că Real şi Atletico se vor întâlni din nou peste o săptămână, în optimile de finală ale actualei ediţii a Cupei Spaniei.

VEZI REZUMATUL MECIULUI REAL MADRID - ATLETICO MADRID

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite