Petrodolarii arabilor pun Italia pe jar: Napoli trece la amenințări după mutarea Supercupei în Regat

0
Publicat:

Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, este îngrijorat de starea terenurilor de antrenament din Arabia Saudită şi avertizează că echipa sa ar putea boicota din acest motiv Supercupa Italiei, programată în luna ianuarie la Riad, conform presei italiene.

Aurelio De Laurentiis
Aurelio De Laurentiis

"Dacă terenurile de antrenament nu sunt la înălţime, nu vom trimite echipa (în Arabia Saudită)", a declarat De Laurentiis în cadrul unei întâlnirii a Ligii italiene, conform cotidianului Corriere della Serra.

Au existat mai multe probleme cu privire la datele şi orele meciurilor, însă preşedintele Lega Serie A, Lorenzo Casini, a confirmat luni că Supercupa Italiei, care va implica pentru prima dată patru cluburi, se va disputa la Riad, între 18 şi 22 ianuarie 2024.

Ziarul citat precizează că reprezentanţii echipei Napoli, campioana en titre a Italiei, vor zbura la Riad în următoarele zile pentru a verifica starea terenurilor de antrenament.

În Supercupa Italiei 2023-2024 sunt implicate, de asemenea, câştigătoarea Cupei Italiei, Inter Milano, vicecampioana ediţiei trecute din Serie A, Lazio Roma, şi finalista Cupei Italiei, Fiorentina. Semifinalele şi finala competiţiei se vor disputa pe Al-Awwal Park, stadionul echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite