Reacţiile după calificarea lui Dinamo în optimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro

Dinamo a învins Sănătatea Cluj în 16-imile Cupei României şi i-a adus antrenorului Flavius Stoican victoria la meciul său de debut pe banca tehnică a alb-roşilor.

Dinamo - Sănătatea Cluj: 4-0. Meciul semnificaţiilor pentru alb-roşii: debutul antrenorului Stoican, „dublă“ Zougoula şi recordul lui Dănciulescu  

Flavius Stoican (antrenor Dinamo): „Chiar sunt fericit! Trebuie să fim modeşti, avem mult de muncă. Cred în băieţi, au calitate, dar trebuie muncit mult pentru că vreau un fotbal frumos. Am avut emoţii ca la orice început de partidă, pentru că trăiesc meciul la intensitate mare. Îmi doresc maximum din fiecare meci. Când dominăm să luăm trei puncte, sau când nu mă mulţumesc cu un punct“.

Dorin Rotariu: „Scorul a dovedit această descătuşare de care aveam nevoie. Mă simt foarte bine, nu o să mă opresc aici. Voi dovedi tuturor că merit să joc la Dinamo, un club atât de bun. Voi rămâne atât timp cât îmi fac treaba şi să câştig cu Dinamo. Şi cu Dănciulescu şi cu toată echipa suntem mai mult decât o familie. Îl felicit că a revenit cu gol, chiar merită! Cătălin Munteanu a mai fost căpitan şi este sufletul echipei, liderul în vestiar şi pe teren“.

Ionel Dănciulescu: „Când se apelează la mine încerc să-mi fac datoria. Nu e important să joc eu, ci ca Dinamo să câştige. Eu am jucat cu Flavius mult timp şi sper să aibă succes în această carieră. Noi toţi trebuie să-l ajutăm: jucători, conducători şi suporteri să fim alături de el, pentru ca lucrurile să meargă bine“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite