Reacţii după tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European. Obiectivul e clar: calificarea în optimile de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Reprezentativa României va juca în grupa A a Campionatului European din 2016, alături de Franţa, Elveţia şi Albania.

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: "Eu nu mi-am dorit Franţa, dar e o onoare să jucîm în meciul de deschidere al Campionatului European. Elveţia este unul dintre cei mai dificili adversari din urna a doua, iar Albania este naţionala pe care ne-o doream. Avem avantajul programului, pentru că jucăm două meciuri la Paris, iar Lyon nu e aşa departe şi în plus sunt câteva zile de refacere între meciuri. obiectivul e clar, calificarea în optimile de finală"

Ciprian Marica: "Nu e cea mai grea grupă. Am nimerit două dintre echipele pe care mi le doream, Franţa şi Albania. Cred că avem şanse reale de a ieşi din grupă, iar faptul că jucăm cu Albania ultimul meci e în favoarea noastră"

Răzvan Raţ: "Franţa va pune foarte mult accent pe meciul de deschidere cu noi. Nici noi nu ne vom lăsa mai prejos. Pe acel stadion am debutat pentru naţională. E foarte important pentru mine să ieşim din grupă. Nu contează cum. Se poate întîmpla orice la un Campionat European. Meciul pleacă de la 0-0 cu Franţa, de aceea avem şansele noastre. Teoretic avem şanse mai mici, dar practic vom vedea"

Basarab Panduru: "Nu aş fi vrut cu Franţa pentru că e ţara organizatoare. În general echipa care organizează trece mai departe. Totuşi, e bine că e primul meci şi toată lumea se va uita la noi. 0-0 cred că îl avem asigurat dacă nu cumva vom scăpa pe final şi să-i batem. Cu Elveţia nu cred că va fi uşor, pe Albania va trebui să-i batem. Cred că vom ieşi din această grupă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite