Reacţii  după arbitrajele pro Steaua: "Nici în Africa de Est nu se întâmpla aşa!" "Victoria şi Scorniceştiul nu făceau asta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua e complet ieşită din formă
Steaua e complet ieşită din formă

Campania pro Steaua derulată în arbitrajul românesc a determinat reacţii destul de virulente vizavi de modul în care formaţia din Ghencea a fost favorizată de fluieraşi.

"Toată etapa a fost viciată de probleme mari de arbitraj! La Cluj, arbitrul era la trei metri, a văzut cum a fost şutată mingea în ambele mâini şi n-a intrat în poartă! Deci se întâmplă ceva, eu vă spun că am prins şi Scorniceştiul şi Victoria, dar aşa ceva nu era posibil nici atunci! La Oţelul – Steaua a fost penalty clar, nu înţeleg cum se poate să nu dai!", a spus Dumitru Dragomir la Digisport.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a salutat decizia lui Mircea Sandu de a se implica în aceste probleme: "E bine că Mircea a anunţat că deschide o anchetă. Trebuia să facă demult treaba asta. El în ultima vreme a avut şi problemele alea, nu s-a mai implicat atât de mult. Suntem de râsul râşilor, nici în Africa de Est nu am văzut aşa ceva. Râdeam de unul singur în faţa televizorului", a spus Niculae.

"După părerea mea, Astra are candidate puternice în Steaua şi Petrolul. Dar Steaua încă se mai poate mobiliza, încă mai are resurse. Reghecampf este un antrenor excelent, dar în acest moment, ca echipă, Steaua nu este peste Astra şi Petrolul!”  

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite