Reacţie virulentă a Gabrielei Szabo după dezastrul de la Europenele de Atletism: „Peşte din Norvegia, carne de vită din Argentina, cantonamente de patru stele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta campioană olimpică, Gabriela Szabo, a luat atitudine după rezultatele dezastruoase ale sportivilor români la Campionatele Europene de la Belgrad.

Ea scrie într-un mesaj că îşi doreşte să vadă cum ”dau socoteală” preşedintele FR Atletism, Sandu Ion, şi fosta conducere a COSR pentru contraperformanţele sportivilor români, care au reuşit o singură calificare într-o finală, la 3.000 de metri, unde Ancuţa Bobocel s-a clasat pe locul 11, penultimul. ”Promisiunile făcute de Sandu Ion (preşedintele FRA, n.r.) - peşte din Norvegia, carne de vită din Argentina, cantonamente în hoteluri de patru stele - unde sunt? Nu se văd deloc în performanţele atleţilor noştri. Întrebare: cine plăteşte pentru acest dezastru? Sper şi îmi doresc să văd cum dau socoteală atât preşedintele Sandu Ion, cât şi Consiliul Federal şi fosta conducere a COSR şamd. Ce forţă am fost odată în atletism! Un bun "manager" care a dus la dezastru UTA Arad, iar astăzi atletismul românesc. Felicitări!”, a scris Gabriela Szabo într-un mesaj pe Facebook, încheiat cu ironie la adresa şefului FR Atletism, Sandu Ion.

Gabriela Szabo s-a aflat la Campionatele Europene de sală de la Belgrad în calitate de oficial al forului continental de profil şi a participat la ceremonia de premiere la 1.500 de metri. Obiectivul delegaţiei României a fost de câştigare a unei medalii şi trei clasări pe locurile 4-6. Sin 12 sportivi însă, doar Ancuţa Bobocel a reuşit o calificare în finala la 3.000 de metri, ea clasându-se, duminică, pe locul 11, penultimul.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite