Reacţia lui Reghecampf după eliminarea ruşinoasă a Stelei din Cupa României. Roş-albaştrii, bătuţi de CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a fost eliminată de CS Mioveni în optimile Cupei Romîniei. După cele 120 de minute scorul a fost egal, 1-1, iar divizionara B s-a impus la lovituri de departajare.

Echipa CS Mioveni, din liga a doua, a învins formaţia Steaua, scor 6-5, la loviturile de departajare, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru CS Mioveni a marcat de Nilă, în minutul 95, iar pentru Steaua a punctat Achim '116.

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat.

Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

”Nu au mers multe lucruri în jocul din această seară. Trebuia să jucăm mult mai repede. Au crezut că meciul va fi uşor, eu le-am spus că nu va fi aşa. Nu am ce să-mi reproşez. Jucătorii care au intrat pe teren trebuia să câştige meciul. Asta este, se întâmplă. Nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe.

Există un blocaj, o să vorbim cu jucătorii, trebuie să vedem ce vom face. Mai avem două meciuri de jucat şi din iarnă vom vedea ce vom face. Nu este normal ca la fiecare meci să ai 5-6 jucători care nu se ridică la nivelul echipei. Nu e normal să joci mereu în 3-4 jucători. O să vorbim că ei pentru că nu se mai poate aşa. Din iarnă va fi cu totul altceva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul jocului.

”Toşca a făcut o greşeală copilărească, ar trebui să se comporte cu totul şi cu totul altfel. Este un jucător de naţională, cu experienţă. O să discutăm şi cu el să vedem ce vom face. Nu avem soluţii, Tamaş a fost suspendat”, a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite