Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul Salonicului și primul loc în campionatul grec

0
Publicat:

PAOK a avut parte de o deplasare complicată în etapa 17 a campionatului elen. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut derby-ul cu Aris, și a coborât pe locul 2 în clasament, în campionatul Greciei.

Răzvan Lucescu. Foto: EPA-EFE
Răzvan Lucescu. Foto: EPA-EFE

Formația pregătită de  a deținut poziția de lider, însă în urma rezultatului înregistrat astăzi în derby-ul Salonicului, 1-2 cu Aris, a fost depășită de Panathinaikos. Prima repriză a fost lipsită de ocazii mari de gol, cu zero șuturi pe poartă și un raport echilibrat al ocaziilor, 5:4 în favoarea lui Aris. Partea secundă a început cu gol al gazdelor, înscris de Suleymanov după numai 24 de secunde de la reluarea jocului. Kike Saverio a centrat din stânga, iar rusul Shapi Suleymanov a finalizat din prima, de la marginea careului mic. În minutul 59, Aris a făcut 2-0, de această dată cu Kike Saverio la finalizare, care a primit balonul în afara careului advers, a intrat în suprafața de pedeapsă, și-a făcut mingea pe șut și a finalizat cu dreptul, la colțul lung.

PAOK a redus din handicap în minutul 75, prin Abdul Baba Rahman, care a prins un șut năprasnic , cu piciorul drept, fără preluare, stabilind scorul final.

PAOK ocupă acum locul 2, având în vedere că Panathinaikos a câștigat cu 2-1 în meciul lui Panetolikos. Formația lui Răzvan Lucescu este acum la două puncte în spatele liderului campionatului cu 38 de puncte, în vreme Aris este a cincea în clasament cu 27 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite