Răzvan Burleanu vrea capul lui Viorel Duru dacă Rapidul câştigă la TAS dreptul de a promova în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu nu-l mai vrea pe Viorel Duru ca şef al Comisiei de Licenţiere FOTO Marian Iliescu
Răzvan Burleanu nu-l mai vrea pe Viorel Duru ca şef al Comisiei de Licenţiere FOTO Marian Iliescu

Preşedintele FRF îl avertizează pe directorul Comisiei de Licenţiere, Viorel Duru, că dacă Rapid va obţine dreptul de promovare la TAS, deşi în ţară i-a fost refuzat acest drept, atunci va fi demis împreună cu toată echipa sa.

Odată cunoscute echipele care au promovat matematic în Liga 1, oficialii fotbalului românesc aşteaptă acum rezolvarea situaţiilor CSU Craiova şi Rapid, formaţii care, deşi au promovat pe teren, încă nu ştiu dacă vor juca la anul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dacă în cazul CSU Craiova, FRF trebuie să decidă dacă îi acordă dreptul de a evolua în Liga 1, ţinând cont că echipa este afiliată provizoriu la federaţie, în cazul Rapidului situaţia e mult mai complicată. Comisia de Licenţiere nu a acordat licenţa formaţiei din Grant şi, în consecinţă, Rapid nu poate promova. Însă, având precendentul "U" Cluj, oficialii giuleşteni au făcut apel la TAS, sperând ca forul de la Lausanne să întoarcă decizia Comisiei de Licenţiere.

Posibilitatea ca TAS să schimbe decizia luată peplan intern îl nemulţumeşte pe Răzvan Burleanu, care a declarat răspicat că toţi membrii acestei Comisii de Licenţiere vor fi demişi dacă federaţia va pierde la Lausanne. "Duru răspunde pentru declaraţiile lui. Federaţia se simte nevoită să se apere la TAS, iar TAS-ul va face dreptate, dacă decizia FRF este corectă sau nu. Acolo se va face lumină. Nu e deloc în regulă ce se întâmplă, se pare că fotbalul românesc e puternic abonat la TAS. Dar, dacă Federaţia pierde la TAS, toţi membrii comisiei de licenţiere vor fi schimbaţi”, a spus Burleanu la Dolce Sport.

Pe lângă Rapid şi CSU Craiova, au mai promovat în Liga 1 CSMS Iaşi şi ASA Târgu Mureş. Spre deosebire de primele două formaţii, ieşenii şi târg-mureşenii au primit licenţa şi sunt siguri că vor juca la anul în prima divizie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Burleanu îi pregăteşte bagajele lui Duru: "Dacă Rapid câştigă la TAS..."

Sandu, mincinos sau incompetent? Iată o dovadă clară că fostul preşedinte al FRF spune una, dar face alta

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite