Răzvan Burleanu face noi dezvăluiri: Mircea Sandu, Prunea şi Lupescu, acuzaţi că au luat ceasuri de lux pe banii FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a lansat o serie noua de acuzaţii la adresa fostei conduceri a Federaţiei Române de Fotbal.

Sub titlul  "Lupescu, Prunea & Naşu cumpără ceasuri de lux din banii FRF", Burleanu descrie pe blogul personal modul în care a fost făcută o achiziţie de ceasuri din banii FRF.

"În septembrie 2008, ca şi acum, în 2018, Ionuţ Lupescu voia să dea ora exactă în fotbalul românesc. Acum spune că va lucra doar cu profesionişti şi experţi. Ei, dar cu experţi lucra şi atunci!

În septembrie 2008, Directorul General FRF se duce direct la EXPERT LUXURY SRL, experţi în “comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine de specialitate”.

Era anul în care fotbalul românesc era zdruncinat de cazul Valiza (vă spune ceva, domnule Lupescu?), clocotea Dosarul Transferurilor, echipa naţională pierduse de câteva zile acasă, cu Lituania, 0-3 în debutul preliminariilor pentru Mondial.

Dar ce contau toate acestea?

Ceasul, ceasul, cât e ceasul?
La EXPERT LUXURY SRL, Ionuţ Lupescu plăteşte pentru 2 ceasuri Cartier şi 5 ceasuri Girard o „biată” sumă de aproape 30.000 de euro. Unul din cele două ceasuri Cartier costă peste 7.000 de euro!

Scuze, am greşit. Cum să plătească Ionuţ Lupescu?

Directorul General FRF a semnat pentru facturi şi plăţi făcute de Federaţia Română de Fotbal pentru aceste ceasuri de 30.000 de euro!

Iar Mircea Sandu le-a aprobat la plată şi a semnat pe ordinele de plată.

Şi pentru că nu există niciodată suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul românesc, peste două luni, în decembrie 2008, apare şi Florin Prunea, Director Relaţii Internaţionale FRF. Prunea cumpără alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux şi Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul românesc se mai îmbogăţeşte cu 3 ceasuri de lux şi pierde iar peste 10.000 de euro!

Total: 10 ceasuri, peste 40.000 de euro, o singură firmă (EXPERT LUXURY), o singură echipă Naşu-Lupescu-Prunea.

Nu există aviz de recepţie sau contract ori alte detalii legate de aceste plăţi efectuate din banii fotbalului românesc.

Poate că Ionuţ Lupescu nu ştia că managementul performant şi transparent presupune aceste lucruri… La fel cum probabil ne va spune că nu ştia nici că firma EXPERT LUXURY SRL avea acţionar familia Castellano. Ca să vezi ce timing fericit, tocmai când fiica Naşului trăia o poveste de dragoste cu Ciro Castellano! Principiul deja consacrat: banul cheltuit rămâne în familie! 

Şi, culmea coincidenţelor, EXPERT LUXURY SRL nici măcar nu era singura firmă a familiei Castellano de la care FRF achiziţiona bunuri şi servicii în acea perioadă… "

Citeşte AICI integral acuzaţiile lui Răzvan Burleanu şi întrebările pe care i le adresează lui Ionuţ Lupescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite