Război total: Meme şi „Reghe“ au pus iarăşi tunurile pe naţională şi au spus că numai Steaua se antrenează corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă (centru) la o miuţă cu Tănase, Latovlevici şi Bourceanu. FOTO: Mediafax
Piţurcă (centru) la o miuţă cu Tănase, Latovlevici şi Bourceanu. FOTO: Mediafax

Din ultimele declaraţii date de managerul şi antrenorul Stelei reiese că, în afară de formaţia din Ghencea, nicio altă echipă din ţară nu ştie să facă o pregătire ca la carte. Cei doi au lansat o ameninţare dură la adresa primei reprezentative.

Meciul cu Săgeata Năvodari a fost atât de „important“ pentru campioana României încât, în ziua jocului, antrenorul şi managerul clubului au organizat o conferinţă de presă pentru a ataca echipa naţională!

Dacă înainte de „dubla“ cu Ungaria şi Turcia, Mihai Stoica şi Mircea Sandu au avut o întrevedere în urma căreia au stabilit ca oficialii Stelei şi cei ai naţionalei să nu se mai atace, sâmbătă, acest „armistiţiu“ a fost încălcat de partea roş-albastră.

A desfiinţat stafful „tineretului“

Primul subiect atins a fost cel care a dus la excluderea lui Gabi Iancu de la „tineret“, după ce fotbalistul Stelei a părăsit cantonamentul fără să-i ceară voie antrenorului Bogdan Stelea. Secundul lui „Arnold“, Florin Constantinovici, l-a informat pe selecţionerul tricolorilor mici, iar Stelea a anunţat că Iancu a fost exclus de la U-21.

„Nu ştiu ce-l recomandă pe Stelea să fie la tineret. Sunt oameni care au în mâini destinele fotbalului românesc şi mint cu atâta neruşinare şi îşi dezinformează superiorii. Iancu are dreptate în această poveste. De fapt, nu s-a întâmplat nimic. Din păcate, Gigi Becali a aflat din presă despre excluderea lui Iancu de la tineret şi l-a amendat cu 100.000 de euro“, şi-a început Stoica tirada. „Săptămâna viitoare vom pune pe site-ul oficial filmul celor patru minute în care Iancu a fost plecat din hotel, încălţat în papuci de unică folosinţă“, a adăugat Meme.

„Reghe“, veşnicul nemulţumit

Ca de obicei, după acţiunile echipelor naţionale, oficialii roş-albşatrilor s-au plâns de faptul fotbaliştii lor s-au întors nepregătiţi de la loturi. „Nu vrem ca jucătorii noştri să stea opt zile în cantonament, la Chiajna, şi seara să plece acasă. Fac 45 de minute de antrenamente la un nivel pe care nu ni-l dorim. Nu e niciun reproş la adresa lui Bogdan Stelea, pe care îl apreciez, dar trebuie să se ia anumite măsuri“, a spus Reghecampf despre cum s-a pregătit Gabi Iancu la „tineret“.

Apoi, tehnicianul Stelei a pus tunurile pe Victor Piţurcă, folosindu-se de cazul Latovlevici, care n-a bifat niciun minut cu Ungaria şi cu Turcia. „Latovlevici a stat două săptămâni fără să facă ceea ce trebuia. Cei de la naţională trebuie să respecte acest lucru. Jucătorii trebuie să revină la echipă de la naţională la un nivel cât mai înalt. E doar o recomandare pe care o fac. Eu nu vreau să fiu antrenorul naţionalei, în locul lui Victor Piţurcă, eu vreau să-l ajut pe Piţurcă“, a adăugat Reghecampf, încercând să ascunde atacul sub centură la adresa selecţionerului. 

„Jucătorii nu mai vor la naţională“

La meciurile cu Ungaria şi Turcia, roş-albaştrii au avut şase jucători la prima reprezentativă: Tătăruşanu, Bourceanu, Pintilii, Tănase, Adrian Popa şi Latovlevici. Meme şi „Reghe“ susţin că unii dintre cei convocaţi nu mai vor să mai meargă la naţională, deşi fotbaliştii au dezminţit, în mod repetat, o asemenea ipoteză. „Vă spun sincer, încercăm să convingem jucătorii să nu-şi facă hârtii pentru a nu se mai duce la echipa naţională. Nu mint cu nimic. Ei ne întreabă cum să procedeze, ce trebuie să facă. Cu asta ne ocupăm acum, să-i convingem să meargă în continuare la lot“, a spus Stoica. El a fost completat de Reghecampf: „Sunt jucători cărora li s-a reproşat că se gândesc la Liga Campionilor, nu la echipa naţională“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite