"Război" român în Rusia. "Bursucul" a câştigat duelul cu "Neamţul", în Dinamo Moscova – Mordovia 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Etapa a 26-a din Rusia a programat un duel al antrenorilor români, Dan Petrescu faţă în faţă cu Dorinel Munteanu. Pe teren s-a impus echipa "Bursucului", Dinamo Moscova, care a câştigat cu 3-1, pe teren propriu, în faţa Mordoviei Saransk.

Toate cele patru goluri s-au marcat în prima repriză, în doar 36 de minute. Dinamo a condus cu 2-0, după reuşitele lui Yusupov (4) şi Kuranyi (24), Mordovia a redus din diferenţă prin Panchenko (28), apoi acelaşi Kuranyi a reuşit “dubla” (36), stabilind practic scorul final. 

La oaspeţi, ex-rapidistul Bozovic a fost integralist, iar Daniel Opriţa a început ca titular, dar a fost înlocuit în minutul 54. 

Cu această victorie, Dinamo Moscova a urcat, cel puţin temporar, pe poziţia a patra în Rusia, cu 43 de puncte. Urmăritoarele Spartak Moscova (41 de puncte) şi Rubin Kazan (41 de puncte) au însă, mâine, partide grele în această etapă. 

Rivala moscovită o întâlneşte pe teren propriu pe Anji, în timp ce gruparea din Tatarstan evoluează, tot "acasă", împotriva liderului ŢSKA.

Mordovia Saransk rămâne pe penultimul loc, cu 16 puncte, însă poate fi depăşită de Alanyia, care joacă luni, pe teren propriu, cu FK Krasnodar. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite