Dan Petrescu a dezvăluit de ce a refuzat oferta de a deveni selecţionerul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Mircea Sandu a declarat zilele trecut că Dan Petrescu a refuzat să devină antrenorul echipei naţionale din cauza salariului mic oferit de federaţie, replica tehnicianului lui Dinamo Moscova nu s-a lăsat mult aşteptată.

Mircea Sandu l-a pus într-o lumină nefavorabilă pe Dan Petrescu, declarând că valorosul antrenor român a refuzat în trecut naţionala din cauza salariului mic oferit de federaţie. Preşedintele FRF a dezvăluit că Dan Petrescu ar fi cerut un milion de euro pentru a-i antrena pe tricolori, lucru dezminţit de tehnician care a motivat de ce a refuzat să devină selecţioner.

„Cât eram la Kuban, m-au sunat şi Mircea Sandu, şi Gigi Becali, şi cei de la Lokomotiv Moscova. Aveam însă o clauză de 10 milioane de euro. Nu cred că sunt încă pregătit pentru postul de selecţioner. Vreau să lucrez zi de zi, să fiu pe teren mereu, nu pot să mă retrag în birou”, a precizat Dan Petrescu pentru Digi Sport.

Românul este cunoscut drept un antrenor căruia îi place să fie aproape de jucătorii săi în permanenţă, lucru care la lotul naţional nu ar fi posibil din cauză că acţiunile naţionalei sunt foarte rare pe parcursul unui an.

3 milioane de euro pe an câştigă Dan Petrescu la Dinamo Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite