Ruşii nu mai contenesc cu laudele la adresa lui Dan Petrescu: „A transformat o raţă urâtă într-o lebădă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu este tratat ca un erou în Rusia
Dan Petrescu este tratat ca un erou în Rusia

Evoluţiile excelente ale lui Dinamo Moscova, care în mai puţin de un an de la venirea lui Dan Petrescu, s-a transformat într-o echipă de top a Rusiei, continuă să-i uimească pe ruşi, care îl ridică în slăvi pe tehnicianul român.

De când a preluat pe Dinamo Moscova, în august 2012, Dan Petrescu a scăpat-o de la retrogradare în sezonul trecut, iar în acest sezon se luptă pentru calificarea în cupele europene. Ascensiunea echipei moscovite într-un timp atât de scurt i-a lăsat fără cuvinte pe ruşi, care sunt de părere că Dan Petrescu este principalul artizan al revenirii lui Dinamo Moscova.

„Managerul român a reconstruit jocul lui Dinamo Moscova, iar acesta s-a îmbunătăţit vizibil. La Dinamo, totul este în mâinile unui antrenor care a reuşit să transforme o raţă urâtă într-o lebădă”, au notat jurnaliştii de la site-ul sport.ru, citat de ziare.com.

Antrenorul secund al lui Anzi Mahacikala, Zeljko Petrovici, a dezvăluit cât de greu este pentru orice echipă din prima ligă din Rusia să joace un meci cu Dinamo Moscova. „Sub comanda lui Petrescu, Dinamo joacă un fotbal foarte disciplinat. Am fost nevoiţi să fim extrem de concentraţi, deoarece adversarii au un joc letal pe contraatac”, a comentat secundul lui Anzi Mahacikala.
În acest moment, Dinamo Moscova se află pe locul 6 în campionat, având mari şanse de a prinde o poziţie care asigură prezenţa în sezonul viitor al Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite