Rapid are putea avea un patron mason. Nicolae Cristescu: "80 la sută ne-am înţeles cu George Copos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae "Nicu" Cristescu este Maestru în Marea Lojă Naţională din România a masonilor şi un vechi suporter al Rapidului. El şi un partener de-al său ar urma să preia Rapidul de la George Copos.

Nicolae Cristescu a declarat pentru digisport.ro: "Am avut o întîlnire cu George Copos şi în principiu ne-am înţeles. Nu spun sută la sută pentru că ştiţi cum stă treaba, totul este decis, să zicem, cam 80 la sută. Mai sunt de pus la punct unele detalii, domnul Copos mai are de rezolvat unele probleme financiare şi dacă totul va fi aşa cum am discutat, Rapidul nu moare.

"Suntem doi parteneri, dar încă nu are sens să detaliem. Asta se va întîmpla dacă finalizăm tratativele. Conform planului nostru, campionatul viitor îl vom începe cu acelaşi nucleu de jucători, dar dacă nu va fi posibil sunt destui fotbalişti care îşi doresc să vină la Rapid. Sunt prieten de multă vreme cu George Copos şi ştiu că nu vrea răul clubului. Am încredere că ne înţelegem", a mai spus Cristescu.

Nicolae Cristescu deţine restaurantul Hanul Vlăsiei din Tărtăşeşti, unde jucătorii şi antrenorii Rapidului au fost invitaţi în mai multe rânduri la final de an calendaristic sau de sezon. Imaginea de mai sus este de la finalul anului 2009. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite