Rapid a scăpat de Copos: noii patroni vor să facă două transferuri de Liga Campionilor ca să ţină clubul în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru

Ceea ce părea a fi imposibil, la un moment dat, s-a înfăptuit: George Copos a lăsat echipa după două decenii. Acum, urmează un alt moment crucial pentru giuleşteni: meciul de baraj cu Concordia Chiajna, sâmbătă, de la ora 21, pe Stadionul Dinamo.

Rapid s-a reunit de o săptămână, mai precis la 1 iulie, cu un lot din care au plecat toate numele grele, în frunte cu Pecanha, Roman, Grigorie, Grigore sau Herea. În acest moment, Marian Rada are sub comanda sa nişte puşti promovaţi de la echipa a doua. La ei se adaugă Daniel Pancu. 

Cu aceşti jucători, Rapid are de jucat barajul pentru rămânerea în Liga I, sâmbătă, cu Concordia Chiajna. Tocmai pentru că echipa riscă să pice în „B“, noii patroni, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir încearcă două transferuri de Liga Campionilor până la confruntarea de sâmbătă.

Aceştia încearcă să-i convingă pe Cristi Săpunaru şi pe Daniel Niculae să semneze pentru Rapid pentru câteva zile, astfel încât să joace doar în meciul cu Chiajna. Există însă un risc mare pentru cei doi jucători, amândoi rapidişti înfocaţi: în fiecare sezon, un fotbalist are dreptul la doar două legitimări. Astfel, dacă vor semna acum cu Rapid, Săpunaru şi Niculae mai au dreptul la un singur contract până în vara anului 2014!

Perjă: „E un risc mare“

Team manager-ul Rapidului, Dănuţ Perjă, e sceptic în ceea ce priveşte demersurile făcute de Cristescu şi Zamfir pentru legitimarea lui Săpunaru şi Niculae.

„Ce club nu şi-ar dori să-i aibă la un meci pe Niculae şi pe Săpunaru? Dar nu cred că se va întâmpla acest lucru. De ce spun asta? Pentru că au o carieră în faţă, vor să câştige alţi bani şi există destule motive, se pot accidenta, nu sunt pregătiţi sută la sută. E un risc prea mare pentru ei, cu toate că noi ne-am bucura, dar nu cred că este posibil aşa ceva“, a declarat Perjă pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite